Meteen naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Your Daily Sunshine

1. Algemeen

1.1    Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op:
Your Daily Sunshine
Gedempte Nieuwesloot 50e
1811 KT Alkmaar
KVK 74087339
BTW ID NL002071105B36
KOR (kleine ondernemersregeling is van toepassing)

1.2    Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

2. Betaling

2.1    Online bestellingen kunnen gemakkelijk & snel betaald worden. Via onze betaalservice Mollie kan er veilig met de volgende betaalmethodes betaald worden; Ideal en PayPal.

3. Verzending

3.1    Bestellingen worden geleverd na goedkeuring van bestelling en zodra de betaling binnen is. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

3.2    Bestellingen worden binnen 3 dagen verstuurd.  Bestellingen naar het buitenland zijn langer onderweg, afhankelijk van locatie en verzendservice. Voor informatie neem contact met me op.

3.3 Your Daily Sunshine is niet aansprakelijk bij schade, vermissing of diefstal tijdens de verzendprocedure, maar je kunt altijd een bericht sturen om te overleggen.

3.4 Je kunt je bestelling aangetekend laten versturen. Vermeld dit even als je een bestelling plaatst. Hier komen extra kosten bij.

4. Prijzen

4.1    Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

4.2    Your Daily Sunshine maakt gebruikt van de KOR (kleine ondernemersregeling). Hierdoor wordt er geen btw op leveringen berekend.

5. Herroepingsrecht

5.1    Indien er sprake is van een consumenten aankoop online bij Your Daily Sunshine, overeenkomstig de Wet Verkopen op Afstand, artikel 7:5 BW, heb je het recht de geleverde artikelen binnen 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
5.1.1. Wanneer Your Daily Sunshine een voor jou op maat gemaakte fatima hand heeft geleverd, kan dit niet zomaar geretourneerd worden. Neem even contact op wanneer je hier een vraag over hebt.

5.2    Retour termijn van 14 dagen start na levering. Indien je na afloop van dit retourtermijn niet te kennen hebt gegeven de aankoop te retourneren is de aankoop een feit.

5.3    Retourzendingen moeten z.s.m. schriftelijk gemeld worden bij mij.

5.4    Onder de voorwaarden dat de artikelen geretourneerd worden in goede staat verkeren en ongebruikt zijn.

5.5    En onder de voorwaarden dat de artikelen die geretourneerd worden in originele verpakking inclusief origineel aankoopbewijs.

5.6    Verzendkosten zijn kosten voor de consument. dit geldt ook wanneer een artikel geretourneerd word.

5.7    Indien de artikelen niet in goede staat, beschadigd of niet originele verpakking zijn geretourneerd wordt het aankoop bedrag niet vergoed.

5.8    Indien bij het retourneren voldaan is aan de voorwaarden zal Your Daily Sunshine het aankoopbedrag incl. verzendkosten bij aankoop (niet van retour) binnen 30 dagen vergoeden.

6. Afbeeldingen & Specificaties

6.1     Your Daily Sunshine waardeert een melding wanneer content of afbeeldingen gebruikt worden door derden.

6.2     Afbeeldingen & specificaties van producten  op de website zijn onder voorbehoud. Ze kunnen afwijken van maat, structuur, kleur en afwerking.

6.3    Niet alle afbeeldingen zijn eigendom van Your Daily Sunshine. Mocht er een foto van jouw hand zijn en je wilt deze verwijderd zien, neem contact met me op.

6.4     De producten zijn met liefde met de hand gemaakt. Dit betekent dat ze naast uniek niet perfect zijn en (kleine) imperfecties kunnen hebben.

7.  Aansprakelijkheid

7.1     Your Daily Sunshine is niet aansprakelijk voor schade aan artikelen ontstaan door verkeerd gebruik van de artikelen.

 8.  Eigendomsvoorbehoud

8.1    De artikelen blijven eigendom van Your Daily Sunshine tot het aankoopbedrag is voldaan.

 

Your Daily Sunshine