Ga naar de inhoud

over your daily sunshine

Misschien ken je het wel..

Het gevoel dat je ergens thuiskomt, terwijl je er nog niet eerder bent geweest.
Dat gevoel had ik toen ik voor het eerst in Marokko kwam. Een land van magie, 1001 nachten, charme en wonderen. Een sterk contrast ten opzichte van de westerse wereld, een waar al je zintuigen worden geprikkeld. Een rijke geschiedenis, vele culturen en een enorme diversiteit aan landschappen en natuur. Tel daarbij de gastvrijheid, de vele kleuren, geuren en de gastronomie op en je hebt een land als geen ander! Inmiddels heb ik al veel van Marokko gezien. Iets wat elke keer weer indruk op me maakt zijn de lokale ambachtslieden met handgeweven kleden, mooie spullen van leer (gekleurd zonder chemische stoffen!), geschilderd keramiek en nog veel meer.
Daarom ben ik ontzettend blij dat ik deze producten mag verkopen en de lokale bevolking hiermee steun ♥

Mijn doel is om kleurrijke blijmakers uit de hele wereld met jullie te delen en dat jullie bij Your Daily Sunshine terecht kunnen voor een cadeautje voor elke gelegenheid!
sahara put
in progress

Het begon met een Fatima hand

Lange tijd heb ik me afgevraagd wat m'n missie is. Als 'multipotential' wilde ik als kind al heel veel verschillende beroepen uitoefenen en heb ik ook hele diverse banen gehad. Van hotelreceptioniste tot Sales Manager en groepsleider in de jeugdhulp. Maar bij alles was de rode draad: Mensen blij maken en in hun eigen kracht laten staan. En to make the world a brighter place! Ook wilde ik altijd al zelf ondernemen. Dit begon met zelf khamsa's (fatima handjes) maken. In het begin maakte mijn oom ze en verfde ik ze daarna met liefde, nu laat ik ze maken bij Ilze van Little Wood Facts.
Inmiddels zijn er in de webshop mooie fairtrade producten bij gekomen uit voornamelijk Marokko, maar ook Guatemala, Nepal en India. Het verbinden van werelden en culturen en mensen blij maken met mooie, unieke cadeaus vind ik ontzettend leuk.
Naast mijn webshop werk ik in Leuven voor een digitaal platform en heb ik verbindingsdiners georganiseerd om de inclusie in Alkmaar te vergroten. Deze combinatie blijkt perfect om zelf blij van te worden én anderen te laten stralen.

Shine on! ☼
aziz-acharki-i0bIrx-i8y4-unsplash
khamsa blue
Chefchaouen

On a mission to make the world a brighter place

Met een deel van de winst zal ik mooie projecten en initiatieven in o.a. Nederland en Marokko ondersteunen om het leven van mens & dier beter te maken.

Zo maken we samen nog meer mensen happy!
 

Samen bereik je meer ♥
Deze fantastische mensen helpen met de missie van Your Daily Sunshine:

Join me to make the world a brighter place!

Let's get social ♥

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

 

“You have to find what sparks a light in you so that you in your own way can illuminate the world.”

Oprah Winfrey

128289747_406251477399361_6402776654878679143_o

YDS HEAD QUARTERS

Fnidsen 10 ♥ 1811 NG Alkmaar ♥ +31(0)72-203 8020 (ook WhatsApp)
KVK Nederland 74087339
BTW nummer op aanvraag beschikbaar
Your Daily Sunshine is een webshop, maar wil je graag een keer een artikel bekijken, kan dat op aanvraag

Je vindt een groot deel van onze producten bij MijnTafel Alphen aan den Rijn ♥ Raadhuisstraat 138 in Alphen a/d Rijn

X
Your Daily Sunshine