Ga naar de inhoud

Ramadan actie 2021: inzameling kinderkleding

  • door

Help je mee de eerste week van mei?

De Ramadan is een maand van bezinning en spirituele ontwikkeling. De periode staat ook in het teken van het helpen van anderen.
Dit jaar help ik met een aantal andere organisaties en fantastische individuen mee kinderkleding te verzamelen, voor de allerarmsten in Marokko. Deze kleding gaat naar een weeshuis in Marrakech en de allerarmste gezinnen in Agadir. Afhankelijk van de hoeveelheid kleding dat ik in ontvangst mag nemen, laat ik ze rond 7 ophalen, of ik breng ze zelf naar het centrale punt.
Heb je zelf nog kinderkleding liggen en is het intact en schoon? Deze hele week kun je het bij me brengen op de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar centrum. In overleg kan ik het eventueel ook op (laten) halen.

Woon je in de buurt van Utrecht, Amsterdam, Voorhout, Alphen aan den Rijn of Antwerpen? Neem contact met me op, dan breng ik je in contact met de contactpersoon daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *